גלוטן עם כל דבר: למה אנחנו רגישים לחלבון החיטה?
מתוך הספר: רגישות לגלוטן

הדרישה הזו למוצרי נוחות מעובדים הגבירה משמעותית את צריכת הדגנים. נתונים רשמיים של משרד החקלאות האמריקאי מצביעים על כך שב-1967, הצריכה השנתית לנפש של דגנים שמכילים גלוטן (חיטה, שעורה ושיפון) הייתה 58 ק"ג. ב-2003, המספרים גדלו והגיעו ל-70 ק"ג – עלייה של 12 ק"ג! מדובר בכמות גדולה מאוד של גלוטן!
• דגני בוקר
• חטיפי תפוחי אדמה
• חלק מהגלידות
• חלק מהרטבים לסלט
• כל סוגי הלחם (גם "לחם תפוחי אדמה" או "לחם אורז")
• מרקים משומרים או מיובשים
• עוגות ועוגיות
• פסטה
• פשטידות
• קוסקוס
• קרקרים
• רוטב ברבקיו
• רוטב טריאקי
• רוטב סויה
• רטבים לבישול ואפייה
• שניצל דג ועוף
• תערובות אורז
-
כל מה שרצית לדעת על הקשר בין גלוטן לבריאות
מחיר קטלוגי 98.00₪מחיר שלנו 58.80₪
-
רב-מכר מס' 1 של הניו-יורק טיימס כולל מתכונים טעימים, בריאים ונטולי חיטה
מחיר קטלוגי 98.00₪מחיר שלנו 58.80₪
-
האם המזון שאתם אוכלים גורם לכם להיות חולים?
מחיר קטלוגי 94.00₪מחיר שלנו 56.40₪
-
ד"ר אבני ריפא רבים ממטופליו באמירה אחת - הפסיקו לצרוך מוצרי חלב!
מחיר קטלוגי 98.00₪מחיר שלנו 58.80₪
-
כיצד תשפרו את בריאות ילדכם, את התנהגותו ואת מנת המשכל שלו
מחיר קטלוגי 98.00₪מחיר שלנו 58.80₪
-
הדרך הטבעית לגדל ילדים בריאים וחסינים בפני מחלות
מחיר קטלוגי 98.00₪מחיר שלנו 58.80₪