בלוג הבריאות

-
ד"ר אריה אבני מספר לנו את כל האמת על המזון ממנו ניזונה הפרה הישראלית (שאינו דומה בכלל למזון שאותו אוכלת הפרה השוויצרית)קראו עוד...
-
מחקרים רבים שנערכו במהלך העשורים האחרונים מצביעים על זיקה גבוהה בין תפריט צמחי לבין ירידה בשיעור התחלואה בסרטן, בסוכרת, באוסטיאופרוזיס, באבני מרה, בעצירות ובבעיות בריאות כרוניות שונותקראו עוד...
-
ויקטוריה בוטנקו, שגרירת המזון הצמחי החי, מספרת כיצד היא פיתחה שיטה שתסייע לנו לשלב ירקות עליים חיים בתפריט הקבוע שלנוקראו עוד...
-
המיתוס: סטייק מכיל יותר חלבון מאשר ברוקולי. האמת: ההפך הוא הנכון!קראו עוד...
-
חומוס, מיני שעועית, אפונה, פול, מיני עדשים, חילבה וסויה על מגוון המזונות המיוצרים ממנה הם המקור העיקרי לחלבון צמחי וחלק חיוני מן התפריט הצמחי. גילית שטיינר עושה בהן סדרקראו עוד...
-
חלב הקוקוס הוא חלופה נהדרת לחלב אם, ואילו שמן הקוקוס מעלה את רמות הכולסטרול הטוב (HDL), מחטא את מערכת העיכול ממיני טפילים וגורמי מחלות, ומיטיב עם הלוקים בכיס המרה ובבלוטת התריס. ויש עודקראו עוד...
-
ציונה מלמן התאימה את מתכוני השייקים הירוקים של ויקטוריה בוטנקו לקהל הישראלי. לפניכם שני מתכונים בריאים וטעימים מתוך הספר "ירוק לחייםקראו עוד...
-
תעמולה אפקטיבית ארוכת שנים מעלה אצל רבים חשש שמא תיפגע בריאות עצמותיהם והם יסבלו מ"חוסר בסידן" בעקבות הימנעות ממוצרי חלב. ד"ר לילי לינק מסבירה מדוע המציאות הפוכה, וכיצד תורם מעבר לתזונה צמחית בריאה לבריאות העצםקראו עוד...